Rykten om Egyptier

Amr Zaki, kan det vara spelaren som Galatasaray tänker värva? Här om dagen pratades det flitigt om mittbacken som spelar i Wolfsburg Richardo Costa, idag skriver Egyptiska Modern Sport att Amr Zaki kan vara på väg till Galatasaray. Amr Zaki  har inte tagits ut till Afrikanska Cupen som snart drar igång. Amr Zaki är hemmahörande i Zamalek och var tidigare utlånad till Premier League där han gjorde 11 mål på 29 matcher. Zaki är enligt goal.com väldigt odisciplinerad och har i Zamalek missat ett flertal träningar. Något för GS? Det får vi se.

Det skrivs annars att Nonda vars kontrakt går ut i sommar kan komma att lämna truppen redan nu, det mesta, om inte allt tyder på att Kongolesen inte kommer att få förlängt i sommar och där av letar han klubbar. Vi får se om det blir ett avsked efter säsongen eller nu under uppehållet.