Serdar Eylik till Orduspor

Galatasaray´s webbsida bekräftade idag att Orduspor som har den gamla Galatasaray spelaren och tränaren Ahmet Akcan, lånar den unga talangen Serdar Eylik till och med säsongens slut. Detta för att försöka ordna speltid för Serdar så att han ska växa till sig. Eylik som var försäsongens stora namn har under säsongen spelat i A2 ligan och har stått för enstaka inhopp i herrlaget. Nu får han förhoppningsvis en del speltid i Orduspor för att nästa säsong försöka slå sig in i Galatasaray, ska bli intressant att följa honom.

Idag skrev annars Lucas Neill på ett 1,5 år långt kontrakt för Galatasaray som innebär att vi nu har en ny mittback/högerback. Antagligen lär han spela mittback och detta innebär antagligen att Emre Güngör inte kommer få så mycket speltid denna säsong. Emre som vars skada har blivit ett mysterium. Han skadade sig sommaren 2008 i EM och har sedan dess inte kommit tillbaka ordentligt. Varje gång han försöker sig på ett inhopp får han ett bakslag och i senaste matchen han fick chansen mot Denizli Belediye så tyckte jag personligen att han såg tjockt ut…

Vi får se hur bra Lucas är och hur han kommer att lyckas i Galatasaray. Hans ankomst och kontraktlängd på 1,5 år får i alla fall mig att tror att Kewell kommer att förlänga sitt kontrakt 1 år och försöka göra något vettigt i Galatasaray med en av sina bästa kompisar.