Serkan Calik på väg till Gencler

Serkan Calik som Galatasaray värvade tillsammans med Baris Özbek från Row Weiss Essen för 2 år sedan, har det senaste året inte kunnat spela speciellt mycket fotboll på grund av skada. Detta har medfört att han under 1 år inte kunnat spela några matcher för Galatasaray och nu anses han inte passa i Galatasaray vilket har gjort att en hel del rykten har gått om Serkan. Nu verkar det som att han följer efter Alparslan Erdem och åker till Ankara för att spela med Genclerbirligi. Om detta är fallet är det intressant att 2 spelare från GS hamnar i Gencler, är det något samarbete på gång? Kommer någon Gencler spelare att komma över till Galatasaray inom en snart framtid? Kanske anfallaren Mustafa Pektemek eller högerbacken Orhan Sam?

Vi får se vart detta spår leder, förhoppningsvis till något positivt.

Samtidigt har det visat sig att Harry Kewell kommer att vara borta från fotbollen i 3-4 veckor på grund av skada, vilket inte var speciellt kul att höra. Kanske innebär detta att någon turkisktalang får chansen på bänken åtminstone då det råder anfallsbrist just nu i laget.