Silly Season: Ugur Boral på Paris SG's transferlista

Den franske tidningen Le Equipe har idag publicerat en artikel där det står att Fenerbahcespelaren Ugur Boral uppvaktas av den franska storklubben Paris SG. Det skrivs att om Paris SG misslyckas med värvningen av Olivier Thomert så kommer man istället att försöka värva Ugur Boral.

Ugur Boral är en 27-årig vänsterkant spelare som är fostrad i Ankaraklubben Genclerbirligi där han spelade i många säsonger innan han flyttade till Istanbul och Fenerbahce för mer än tre år sen. Han har spelat lite mer än tio landskamper för Turkiet och deltog även i EM 2008 där Turkiet tog sig till semifinal.

Boral sägs vara mycket sugen på en flytt och skulle ett bud komma in på spelaren lär Fener inte stå i vägen för honom att uppfylla sin dröm att bli proffs ute i Europa.

Läs artikeln här!