Sivasspor fortsätter sin trend på afrikanska spelare?

Som Fotbollstoken rapporterade tidigare under dagen så verkar det som om Sivasspors nya tränare Muhsin Ertuğral ligger bakom lagets senaste nyförvärv av afrikanska spelare. Muhsin Ertuğral har arbetat med Afrikansk fotboll i över femton år och har säkerligen knutit till sig många kontakter.

Rätt så nyligen gick Sivasspor ut med ett meddelande på klubbens hemsida där det står att man ska värva fyra utländska landslagsspelare. Det ska tydligen handla om två mittfältare, en back och en anfallare. Nu vet jag inte om köpet av Mohammed Keita för någon vecka sen räknas som en av de här spelarna då han inte representerar Malis landslag.

Nabil Taider med meriter från det tunisiska landslaget är det senaste inslaget i Sivasspor.

Nästa spelare till Turkiet?

Nu läser jag att nästa man på tur är den sydafrikanska landslagsmannen Elrio van Heerden som inte har fått spela något i Blackburn den här säsongen. Den 26-årige Elrio van Heerden har tidigare spelat för FC Köpenhamn och Club Brügge, han har dessutom spelat 31 landskamper för Sydafrika och gjort 3 mål. Det verkar som om Sivasspor rustar upp ordentligt inför den andra halvan av säsongen och van Heerden verkar helt klart vara en mycket intressant spelare.