Ställer man in BJK-Istanbul?

Vintern har nått Istanbul och i dagarna har snön tagit över stadens gator och även fotbollsplaner. Dessutom är det just nu -10 grader i Istanbul vilket får en att undra om man verkligen bör spela dagens match klockan 19:00 på Inönu eller skjuta på den?

Turkiska Förbundet har tidigare varit väldigt dåliga på att skjuta matcher, det verkar som att man inte förstår att fotbollskvalitén sjunker med dåliga planer och det inte blir fest på läktarna då, läktarna är snötäckta och publiken stannar hemma istället. Med tanke på att vi faktiskt spelar höst-vår måste man ha respekt för vädret och där av kanske det är bäst att våga ställa in dagens match. Speciellt när den är så pass viktig för båda lagen, BJK vill hänga på i toppen samtidigt som Istanbul vill skapa poängskillnad mod lagen under dem.

I England sköter förbundet detta otroligt bra och vågar ställa in matcher, vågar TFF för en gångskull göra rätt val eller måste någon spelare få sin karriär förstörd på grund av skada? Likt Ugur Ucar för 2 år sedan i Konya då han fastnade med dobbarna i marken och fick en tackling som ledde till att knäskålen gick i 3 delar?

Våga ställa in matchen om vädergudarna inte tillåter spel och publiken hellre stannar hemma!