Tobias lämnar Galatasaray

Det som vi väntat på ett tag nu och som länge varit på G, att Tobias Linderoth lämnar Galatasaray är nu ett faktum. Det var med stora förhoppningar Galatasaray värvade Sveriges före detta mittfältsgeneral, men tyvärr har Tobias sedan han kom till Turkiet inte haft någon lätt tid. Det började bra, men efter ett få tal matcher under premiärhösten blev han skadad och dessa skador har hållit i sig och bland annat lett till att han inte spelat någon regelbunden fotboll på 2 år. Dessutom har han tappat sin plats i landslaget och kanske var hans frånvaro en av anledningarna till att Sverige inte är med i VM 2010.

Nu har alltså Galatasaray som klubb sagt upp kontraktet som går ut om 6 månader, detta för att skapa plats i utlänningskvoten, då man värvat Lucas Neil och dessutom har lånat in Jo från Manchester City.

Vi tackar Tobias för sin tid i klubben och hoppas att han får en fortsatt bra fotbollskarriär.