Turkiska Cupen: Fenerbahce vann till slut

Trots en dålig start vann ett skakigt Fenerbahce till slut över division två laget Tokatspor. Men det var gästerna som tog ledningen i den första halvleken genom ett snyggt långskott. Alex kvitterade några minuter senare  och i början av andra halvlek trodde nog många på en målfyrverkeri från Feners sida när Mehmet Topuz gav ledningen för hemmalaget men Tokatspor ville annat och kunde istället sticka upp i en kontring som gav 2-2. Fenerbahce skulle ändå vinna efter mål av skyttekungen Daniel Güiza och därmed är laget klara för slutspel. Visst är det alltid lika roligt att vinna men det här var en jobbig seger då man klart och tydligt ser lagets brister. Förhoppningsvis kan träningslägret i Antalya tillsammans med ett par nyförvärv ändra på det.

Resultat och tabell

Grupp A

Fenerbahce 3-2 Tokatspor

Eskisehirspor 5-0 Altay

 1. Fenerbahce, 9 p
 2. Antalyaspor, 4 p
 3. Eskisehirspor, 3 p
 4. Tokatspor, 1 p
 5. Altay, 0 p

Grupp B

 1. Galatasaray, 6 p
 2. Trabzonspor, 3 p
 3. Ankaragücü, 3 p
 4. Orduspor, 3 p
 5. Denizli Belediye SK, 0 p

Grupp C

Giresunspor 0-1 Denizlispor

Bursaspor 2-1 Tarsus Idman Yurdu

 1. Bursaspor, 6 p
 2. Denizlispor, 4 p
 3. Sivasspor, 4 p
 4. Giresunspor, 3 p
 5. Tarsus Idman Yurdu, 0 p

Grupp D

 1. Manisaspor, 5 p
 2. Kasimpasa, 4 p
 3. Istanbul B.B., 4 p
 4. Konya Seker SK, 3 p
 5. Besiktas, 0 p