U-17 landslaget mot Polen i två matcher

Förbundskaptenen för det turkiska U-17 landslaget (spelare födda 01.01.1993 eller senare) Abdullah Ercan har tagit ut en 18-manna stark trupp som ska möta Polen i två matcher. Matcherna som spelas i Bodrum är planerade till 26:e- och 28:e Januari.

Följande spelare är uttagna till matchen

Baran Yardimci, Bilal Gülden (Ankaraspor), Erhan Kartal, Ozan Evrim Özenc (Denizlispor), Mehmet Topcu, Ömer Kandemri (Fenerbahce),  Muhammed Alperen Uysal, Sadık Ciftpinar (Galatasaray), Artun Akcakin, Çagri Tekin (Genclerbirligi), İlker Sayan (Dardanelspor), Oguzhan Azgar (Samsunspor), Taskın Calis (Borussia Mönchengladbach), Aykut Özer, Okan Derici (Eintracht Frankfurt), Servan Tastan (FC Metz), Kerim Frei (FC Fullham), Rıdvan Armut (Rot Weiss Essen).

Som vanligt innehåller de yngre turkiska landslagen flera spelare från Europa. Det kanske börjar bli uttjatad men den blivande förbundskaptenen måste ha med dessa spelare i A-landslaget med. Just inte de som är i dagens U-17 landslag men bl.a. i Bundesliga finns det flera duktiga talangfulla spelare.