U-18 landslaget öppnade med seger

Det turkiska U-18 landslaget som just befinner sig i Ryssland för att delta i Valentin Granatkin-turneringen öppnade med en seger när Finland besegrades med 2-1 efter två mål Fenerbahceanfallaren Recep Berk Elitez. Men det var Finland som tog ledningen i den 25:e minuten innan Berk Elitez kunde hitta rätt två gånger om i den 38:e och 84:e minuten.

I nästa match väntar Azerbadjan som spelade 1-1 mot Ukraina. I dagens tredje match vann Belgien över Uzbekistan med 2-1. I skrivande stund är resultatet mellan Ryssland mot Vitryssland fortfarande okänd.

Totalt deltar åtta länder i turneringen som är indelade i två grupper där gruppsegrarna möts i en finalmatch.

Turkisk fotboll kommer att följa U-18 landslagets frammarsch i Ryssland så det är bara att hänga med.