Vår Kewell ska ingenstans!

Det har i ett par dagar spekulerats vilt om vem som ska lämna Galatasaray om Giovanni Dos Santos verkligen kommer, vilket nu Sky Sport och The Times i England skriver. Vi har just nu 8 utländska spelare och 1 spelare måste bort, den närmaste till hands är enligt media Harry Kewell, men ärligt talat är jag som supporter emot detta. Harry Kewell har sedan han kom till Galatasaray återuppväckt sin karriär och under det 1,5 året han har varit här har han varit den spelare som man alltid kan räkna med!

Jag tackar hellre NEJ till Dos Santos än släpper Kewell. Jag vill njuta av Harrys fotbollskonster en säsong till, jag vill se hans glädje som han alltid sprider och hans otroliga spelsinne. Dessutom är han lojal mot klubben, han tackade nej i sommars till en hel del anbud och var så sent som förra veckan på väg att förlänga kontraktet. Nu har han på grund av GS läkarteam blivit allvarligt skadad, men denna skada kommer säkert att gå över.

Ska någon bort kan ni ta Franco, jag litar på Ufuk och Aykut, men det lär inte hända. Men om jag måste välja mellan Nonda och Kewell är det Nonda som får lämna, han har inte övertygat mot bra motstånd alls. Det bästa ledningen kan göra är att lägga pengarna på en Turkisk anfallare eller låta någon från PAF få chansen, finns möjligheten kan man våga ta tillbaka Özgurcan, den största anfallstalang GS fostrat själva, som aldrig fick chansen.

Men vad ni än gör, ta inte bort Harry Kewell from Galatasaray! På grund av att ni skickade bort Song, våran förra kultspelare har vi inte haft en stabil försvarslinje på 1,5 år. Gör inget nytt misstag nu för i helevete!