Veckans stolpskott: Yücel Şahin

Yücel Şahin där har vi ett namn som inte bör vara delaktig i Turkisk fotboll framöver, ett namn som man hoppas försvinner från fotbollen för alltid. Vem är Yücel Şahin? Jo, Yücel Şahin är presschef i Kayserispor och fick i förrgår för sig att ”skojja” med Galatasaray. Han sade i ett pressmeddelande att Kayseri hade släppt sin lagkapten och mittback Ali Turan till Galatasaray, men tydligen var detta ett skämt. Men för i guds skull människa! Vem skojar inom fotbollens värld och lurar alla som följer turkiskfotboll att en affär är klar när den inte är det? Ursäkta herr Yücel Şahin, men detta är en seriös fotbollsvärld, vi lever för och med fotbollen dag in och dag ut, man kan inte skämta om att det skett värvningar hit och dit! Där av hoppas jag att personen i fråga slängs ut från Kayseri! Det är sådana här ageranden som gör att ligan sjunker statusmässigt, när man ”skojar” om att det sket värvningar, suck!