Wanted: Mustafa Pektemek

Silly Season är inte över och Galatasaray verkar vilja krydda truppen med en liten ingrediens till, en turkisk ung anfallare. Sercan från Bursasspor har Galatasaray länge arbetat med men med tanke på att Galatasaray lyckades få hit Giovani och Jô, samt ha dessa i drift under ett halvår för mindre pengar var det bra att satsa på dem istället. Däremot kan Genclerbirligis anfallare Mustafa Pektemek vara aktuell. Gencler är en klubb som går att göra affärer med då dem har en bra ordförande i form av Ilhan Cavcav som har över 30 år på sitt cv som ordförande för klubben. Om man lägger till det faktum att Gencler köpt 2 spelar från GS under Silly Season är en värvning av anfallaren Mustafa Pektemek möjlig, vi får se om det blir något. Vore kanon om en Turkisk ung anfallare får chansen i Galatasaray på riktigt, har man potential och tränas av en så pass bra stab, kan man verkligen få fram bra fotbollsspelare. Det gäller bara att spelarna får chansen, då Rijkaard ofta låter de unga få försöka, ser jag positivt på en värvning av Mustafa Pektemek.