Albayrak: GS behöver inte stjärnor…

Det är inte många före detta styrelsemedlemmar som är så uppskattade som Abdurrahim Albayrak, ser man på dom senaste 15 senaste åren har han alltid funnits med på ett hörn då han är en så pass stor supporter. Albayrak har gjort en liten intervju med Haberturk och det är intressant att läsa hans åsikter, som ni vet så fick Albayrak beskedet att han inte fick vara med i Polat´s styrelse när han med sin bil var på väg till segerfesten efter valet.

Något som är intressant är att läsa hur Albayrak ser på värvningarna av Jo och Dos Santos, han kommenterar dessa värvningar som felaktiga då dessa bara verkar vara här för att träna upp sig och förtjäna platser till VM i sommar där dom vill vara med. Dom är inte här för att kämpa och slita, utan det verkar som att Galatasaray och Turkisk Fotboll är en tillfällig lösning för att få speltid och på så sätt få en plats i respektive lands VM-trupp. Därför tror han heller inte att dessa  värvningar kommer slå väl ut.

Albayrak tror dock fortfarande att Galatasaray har störst chans på ligatiteln då man på pappret har den starkaste truppen, dock är det oroväckande att man har så många skador. Det gäller att under dessa perioder av en säsong ta så många poäng som möjligt när man har sina tongivande spelare borta.

Att skicka Nonda tycker han var fel, han hade skickat iväg Franco, trots att man skrivit ett 3 års kontrakt med Franco. Detta tycker han på grund av att behovet av en hel anfallare i form av Nonda är större än Franco, en Franco som man kan ersätta med Ufuk och Aykut

På frågan om vi får se han i nästa styrelse svarar Albayrak att han alltid är redo att tjäna Galatasaray så länge han lever och ärligt talat vill jag då i alla fall se en stjärna som Albayrak i nästa ledning, det behövs lite jälva anamma och galenskap i en förening för att man ska vinna något!