Andra raka för Denizlispor!

Denizlispor tog sin andra raka seger i ligan när laget tidigare under söndagen besegrade bottenkollegan Diyarbakirspor i en tuff bortamatch med 2-0. Målen som kom i andra halvlek gjordes av mittbacken Damien Koffi från Benin och nyförvärvet från Eskisehirspor, Souleymane Youla. Segern innebär att Denizlispor nu helt plöstligt som för ett par veckor sedan stod utan seger i ligan har nästan kontakt med de övriga lagen i bottenträsket.

Det som gör den här segern ännu mer värdefull är att Denizli kommer precis som alla andra lag att få ”tre poäng gratis” i ”matchen” mot Ankaraspor i nästa omgång vilket självklart ger ännu större hopp inför framtiden.

Och veckan därefter väntar en MYCKET viktig 6-poängs match mot Manisaspor på bortaplan. Skulle det även bli seger där, ja då kommer laget att vara med och kriga om att undvika nedflyttningen. Men skulle det däremot bli förlust ser det inte lika ljust ut.

Mål och höjdpunkter

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=s0Oq6p3hfAg]