Bank Asya: Fem spelare till Hacettepe Spor!

Hacettepe Spor har gjort klart med anfallaren Juma Clarence från Trinidad och Tobago. Abdülkerim Öcal och Taner Taktak från den holländska Fortuna Sittard har skrivit på ett varsitt 3,5 års kontrakt och klubben lånar även in Ferhat Kiraz och Sezai Zehiroglu från Genclerbirligi till slutet av säsongen.

**********************************************************************************************************

Caykur Rizespor värvar anfallaren Mustafa Özkan och blir därmed klubbens sjunde värvning under januari månad. Den snart 35-årige veteranfallaren har tidigare spelat för nio olika turkiska klubbar och Rizespor blir alltså hans tionde turkiska klubb i karriären. Han har även en tid i schweiziska Grasshoppers och tyska Stuttgart Kickers bakom sig. Özkan har även spelat en landskamp för det turkiska a-landslaget, det skedde så sent som 2003.

Andra spelare som klubbar har värvat under transferfönstret är målvakten Zafer Özgültekin, Yunus Murat Ceylan, Ersin Güreler, Halil Zeybek, Hasan Üçüncü och Celil Sagir.

**********************************************************************************************************

Adem Gezici från Güngören Belediyespor, Petr Pavlik från Kasimpasa och Yavuz Onuk är trion som Samsunspor har hämtat in under månaden.