Bursa fortsätter att gå bra

Antalya- och Trabzonspor inledde den 23:e omgången av ligan med att spela 1-1 på fredagskvällen. Under lördagen fortsatte det med två matcher där Bursaspor utklassade Sivasspor med 3-0 på hemmaplan. Målen gjordes av Pablo Batalla, Turgay och Ozan, som nyligen blev uttagen i det turkiska landslaget efter sina fina insatser för Bursa under säsongen. Segern innebär att Bursaspor fortsätter att gå bra och sätter samtidigt även press på både Fenerbahce och Galatasaray som spelar sina matcher under söndagen. Man ska också komma ihåg att Bursa även har en match mindre spelad.

Ett lag som däremot inte går lika bra som under hösten är Kayserispor som börjar tappa mark där uppe i tabellen efter 1-2 på hemmaplan mot Besiktas. BJK tog däremot chansen att knappa in  topplagen, även de har en match mindre spelad än sina konkurrenter.