Femte raka oavgjorda matchen för Ankaragücü!

Ankaragücü vet fortfarande inte hur det känns att efter den stora satsningen under januari månad. Tidigare under dagen spelade laget sin femte raka oavgjorda match!? En av nyförvärven, tjeckiske mittbacken Jan Rajnoch gav Ankaragücü ledningen i hemmamatchen mot Antalyaspor men bortalaget lyckades vända efter två mål av Veysel Cihan. Men det blev 2-2 till slut sedan Muhammet Hanifi kvitterat i den 74:e minuten.

I Ankaragücü spelade även de övriga nyförvärven i Geremi, Jerome Rothen, Robert Vittek och Marek Sapara men dessa spelare vet alltså fortfarande inte hur det känns att vinna i Ankaragücütröjan.

Klubben har nu spelat oavgjort mot Diyarbakirspor, Manisaspor, Bursaspor, Istanbul B.B. och nu senast mot Antalyaspor den senaste tiden. Ankaragücü har även inte vunnit sedan den 29:e november i ligan då det blev 1-0 mot Denizlispor.

Efter den vinsten blev det tre raka förluster som följts upp av fem raka oavgjorda matcher. Det blir totalt åtta matcher utan seger. Tränarna Roger Lemerre och Ümit Özat har mycket tuff jobb framför sig.

Mål och höjdpunkter

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xStuNU3n3gQ]