Fenerbahce missade chansen!

Fener hade tidigare under kvällen en jättechans att återta ledningen i ligan när man på hemmaplan mötte ett av seriens överraskningslag i Bursaspor. Fenerbahce började också matchen och tog ledningen redan i den 5:e minuten genom lagkaptenen Alex de Souza som mycket snyggt vände bort sin försvarare och sköt bollen mot målvaktens vänstra hörn.

Efter ledningsmålet radade hemmalaget upp chanser och skulle även få utdelning lite senare sedan Andre Santos elegant klackat in bollen på Vedersons skott/inlägg.

Bursaspor lyckades sedan reducera efter slarv i Fenerförsvaret och innan halvleken var till ändå träffade Alex ribban med ytterligare ett kanonskott.

När båda lagen kom ut till andra halvlek lämnade Fener som vanligt kvar det fina spelet i omklädningsrummet och där stannade den under resten av matchen. Laget hade mycket svårt att skapa någonting framåt samtidigt som Bursaspor aldrig gav upp utan både kvitterade och gjorde även segermålet i slutet av matchen. En mycket snöplig förlust för Fener som tappade viktiga poäng på jakten efter det efterlängtade ligaguldet. Nu har istället värsta konkurrenten Galatasaray två poängs försprång.