Fenerslejon

Det är ett faktum att många fotbollsspelare en gång i tiden har hållit eller håller på ett fotbollslag, ibland kan spelarna ha turen att få spela i det lag man som ung hållit på, men ibland hamnar man helt på vift. En spelare som vi Galatasaraysupportrar en gång i tiden älskade, Emre Belözoglu, en spelare som vi alltid stöttat, visade sig vara Fenersupporter och valde när han återvände till Turkiet att spela för laget i sitt hjärta. Jag förstår att han ville spela för det lag han älskade, men jag har svårt att acceptera att han gjorde det, då man alltid sett honom som en Galatasarayhjälte. Arif Erdem är en annan spelare som hamnade ”fel”, han höll på Besiktas, men blev Galatasarayhjälte.Slår vad om att alla mina Besiktasbröder hade sett Arif i BJK när han var aktiv spelare, men så blev det inte.

Hasan Sas berättade detta i media under veckan och intressant nog berättade han också att en del Fenerspelare idag faktiskt håller på Galatasaray. Spekulationerna har legat i och dom namn som verkar vara supportrar om Galatasaray är enligt senaste rapporterna dessa:

Önder Turaci – Back

Gökhan Ünal – Anfallare

Semih Senturk – Anfallare

Ugur Boral – Mittfältare

Selcuk Sahin – Mittfältare

Volkan Demirel – Målvakt

Rätt så intressanta namn och ärligt talat har jag inte tackat nej till några av dessa. Semih Senturk hade jag då aldrig tackat nej till, jag gillar honom som Turkiskfotbollsspelare, då han är bra, men ogillar att han alltid ska göra mål mot Galatasaray. Hade utan tvekan sett honom i Galatasaray. Ugur Boral har jag även velat se i Galatasaray, han hade säkerligen varit bra i rotationen och det hade säkert även Önder varit.

Ett namn som jag dock blev väldigt förvånad över är Volkan Demirel, hur kan han vara Galatasarayli! Han sparkade ju Lincoln på Ali Sami Yen, men han kanske sparkade för att han ansåg att en så odisciplinerad spelare som Lincoln inte hörde hemma i Galatasaray? Vem vet…

Undrar vilka spelare i Galatasaray som håller på andra lag och vilka andra spelare i ligan som håller på olika lag, vi lever i en proffesionell fotbollsvärld och alla kan hamna vart som helst. Jag gillar dock spelarna som trots att dom inte sympatiserar med sitt lag, strider för sin klubb och spelar det bästa dom kan för sin klubb!