Fortsatt tungt för Pasa

Kasimpasa spelade idag mot Antalyaspor hemma på Recep Tayip Erdogan stadion, en match som Kasimpasa tog ledningen i med 2-0 efter 52 minuter och med 5 minuter kvar av matchen stod matchen 2-0, innan Antalya i slutet forcerade in en reducering till 2-1 genom Veysel i den 87:e minuten och Antalya som spelar i medvind just nu lyckades även med att kvittera i den 89:e minuten genom Necati på straff. Den sistnämnde har återigen funnit sitt fotbolls jag och har börjat leverera.

Slutresultatet blev 2-2 och detta är andra gången under vårhalvan av säsongen, som Kasimpasa tappar en ledning, mot Istanbul B.B. ledde man med 2-0 innan Istabul gjorde 4 mål på raken och vann med 4-2.

Matchinformation:

Kasimpasa 2 -2 Antalya .

Domare:Abdullah Yılmaz, Serhan Malkoç, Uygar Bebek
Kasımpaşa: Murat Şahin, Keller, Koray, Barış, Ergün ( 65 Sedat), Emre, Yekta ( 60 Boukhari), Murat Erdoğan, Sancak, Cenk, Şahin (83 Gökhan)
Antalyaspor: Ömer, Erhan, Batak, Orhan, Şenol (56 Musa), Sedat ( 46 Ertuğrul), Korhan, Jedanak, Tita (78 Gürhan), Necati, Veysel
Mål: 27 Sancak, 52 Şahin (Kasımpaşa), 87 Veysel, 89 Necati (straff) (Antalyaspor)
Tränare för Kasimpasa, Vural