Proffskollen: Colin Kazim-Richards med från start!

Frankrike

Kazim-Kazim

Tidigare under fick Kazim göra sin första match från start i Toulousetröjan när laget åkte ut ur den franska ligacupen mot Marseille. Under helgen var han åter anpasad till bänken fick hoppa in mot slutet under matchen mot Lyon.

I franska andra ligan blev mittfältaren Fatih Atik utbytt under när Tours spelade 2-2 på bortaplan.

Tyskland

Eren Derdiyok

Bundesliga

Nuri Sahin spelade hela matchen för Dortmund i förlustmatchen mot Frankfurt på hemmaplan. I Frankfurt startade Selim Teber och Halil Altintop matchen på topp. Halil blev senare utbytt. Ömer Toprak hjälpte Freiburg hålla nollan på hemmaplan mot Schalke 04. Eren Derdiyok gjorde Leverkusens enda mål i bortamatchen mot Bochum. Hos Stuttgart spelade Serdar Tasci som vanligt hela matchen. Mesüt Özil blev utbytt i Werders Bremens segermatch mot Hertha Berlin.

Bundesliga 2

I topplaget St. Pauli fick Deniz Naki återigen chansen på mittfältet men blev senare utbytt i matchen mot Karlsruhe där Fenerbahce bekantingen Serhat Akin fanns på topp. Även Christian Demirtas fanns med i Karlruhes startelva. Sercan Sararer-Osuna är en ung fotbollsspelare född i Spanien? men spelar i Tyskland. Han gjorde ett kortare inhopp för Greuther Fürth under helgen. I Union Berlin spelade Kenan Sahin hela matchen medan Huzeyfe Dogan blev utbytt under andra halvlek. I Duisburg spelade Olcay Sahan. Och i Paderborns förlustmatch mot Kaiserslautern blev Mahir Saglik utbytt.

Italien

Gökhan Inler spelade på Udineses mittfält när de slog Napoli med 3-1 där Di Natale gjorde alla tre målen.

Belgien

Sinan Bolat lyckades inte hålla nollan för utan fick släppa in minst ett mål bakom sig.

Grekland

I Grekland spelade Metin Tümers Larissa mot topplaget Panathinaikos där det blev förlust med 0-3.

Spanien

Mehmet Aurelio

Mehmet Aurelio satt på bänken för andra matchen i rad när Real Betis tappade poäng på hemmaplan.

England

Tuncay Sanli hoppade in i Stokes segermatch mot Blackburn. Drygt 10 minuter spel blev det för den turkiska landslagsmannen som bara har gjort 2 mål på 17 matcher så här långt under säsongen. Hos bottenlaget har Jem Karacan tagit en fast plats på det centrala mittfältet. Karacan har under säsongen spelat 20 matcher för Reading som sladdar i botten av tabellen.