Proffskollen: Eren Derdiyok målskytt!

Spanien

Mehmet Aurelio fick hoppa in i den 70:e minuten när Real Betis spelade 0-0 på hemmaplan. Betis som har det jobbigt i Segunda division ser ut att få stanna kvar minst ett år till.

Tyskland

Ömer Toprak

Bundesliga

Ömer Toprak spelade 90 minuter men kunde inte hindra Freiburgs storförlust mot Hertha Berlin med 0-3. Freiburg som har det jobbigt i ligan har förlorat fem av sex senaste ligamatcher. I dessa matcher har laget en målskillnad på 2-11. Toprak som gjorde comeback för en drygt månad sen har alltså inte fått vara med och vinna med sitt lag, ännu. Toppmatchen mellan Werder Bremen och Leverkusen slutade 2-2 sedan hemmalaget kvitterat i den 90:e minuten. Mesüt Özil spelade hela matchen för Werder Bremen där unge Onur Ayik fick göra sin första match i A-laget sedan han hoppat in under den andra halvleken. I Leverkusen spelade Eren Derdiyok som gav bortalaget ledningen hela matchen.

Bundesliga 2

Ytterbacken Christian Demirtas spelade hela matchen när Karlsruher föll i bottenmötet mot FSV Frankfurt. I Paderborns segermatch över Energie Cottbus gjorde Mahir Saglik mål för andra helgen i rad.

Schweiz

Hakin Yakin

Veteranen Hakin Yakin blev utbytt när Luzern besegrade Bellinzona på hemmaplan. Yakin som är tillbaka efter en tid i Qatar är alltjämt forsatt landslagsaktuell. Han har även kort tid i Galatasaray bakom sig. Dessutom har han representerat flera olika klubbar i Schweiz.

Österrike

Veli Kavlak

Cem Atan är en mittfältare som tillhör Mattersburg där han har spelat sedan 2006. Han har även meriter från det österrikiska landslaget. Atan blev utbytt i helgen när Mattersburg föll stort mot Sturm Graz på bortaplan. Både Veli Kavlak och Yasin Pehlivan som är landslagsaktuella för Österrike blev utbytta när Rapid Wien spelade oavgjort mot Wiener Neustadt på bortaplan.