Proffskollen: Halil Altintop målskytt!

Frankrike

Colin Kazim-Richards har spelat två matcher för Toulouse. Tidigare under veckan blev det överraskande förlust mot Ligue 2 laget Brest i franska cupen och under helgen spelade laget 1-1 på bortaplan mot Lorient. I båda matcherna fick Kazim-Kazim spela 90: minuter var.

Även Mevlüt Erdicc har spelat två matcher under veckan. I cupmatchen där PSG gick vidare blev han utbytt i 89:e minuten medan han fick spela klart matchen i ligaspelet under helgen.

I ligue 2 gav Fatih Atik Tours ledningen i hemmamatchen mot Metz men matchen slutade till sist 1-1. Fatih Atik spelade hela matchen.

Tyskland

Bundesliga 1

Halil Altintop

I Eintracht Frankfurts hemmaseger över Freiburg var det Halil Altintop som blev stor matchhjälte sedan han gjorde 2-1 i sista minuten. I hemmalaget spelade även Selim Teber och Umit Korkmaz. I Freiburg återfanns Ömer Toprak som vanligt från start. Eren Derdiyok spelade hela matchen när Leverkusen fortsatte att gå bra, den här gången seger över regerande mästarna Wolfsburg. Serdar Tasci spelade hela matchen för Stuttgart som förlorade mot Hamburg med 1-3 på hemmaplan sedan en viss Ruud van Nistelrooy gjort två mål. I Hamburg hoppade Tunay Torun in under första halvlek. Mesüt Özil spelade hela matchen när Werder Bremen utklassade Hannover med 5-1 på bortaplan. Malik Fathi gjorde sin andra match för Mainz sedan återkomsten till Tyskland. Hamit Altintop fick hoppa in i slutet av matchen när Bayern München besegrade Dortmund på hemmaplan. Nuri Sahin spelade hela matchen för Dortmund.

Bundesliga 2

Deniz Naki spelade drygt 60 minuter för topplaget St Pauli som tappade poäng hemma mot bottenlaget Frankfurt. Mahir Saglik gjorde 1-0 för Paderborn som till slut vann med 3-0 över Union Berlin. I Union Berlin spelade både Hüzeyfe Dogan och Kenan Sahin från start. I Karlsruher återfanns Christian Demirtas och Serhat Akin från start när laget föll mot Energie Cottbus.

Belgien

Sinan Bolat fick släppte in en boll bakom sig i Standard Lieges förlustmatch.

Spanien

Mehmet Aurelio som har blivit petad i de senaste matcherna för Real Betis hoppade in i under andra halvlek när laget spelade 1-1 på bortaplan.

England

Tuncay Sanli

Tuncay Sanli har spelat två matcher för Stoke den senaste veckan. I tisdags förra veckan räddade han en poäng för sitt lag genom att göra mål i den 74:e minuten, det var Tuncays tredje mål för säsongen och i lördags spelade han hela matchen när Stoke fick med sig 1-1 i första matchen mot Manchester City på bortaplan i FA-cupen.

Även Jem Karacan har spelat två matcher under veckan för Reading. I båda matcherna har han också blivit utbytt i slutminuterna.