Proffskollen: Nuri Sahin målskytt

Tyskland

Bundesliga

Under fredagen spelades det en toppmatch i Tyskland mellan Schalke och Dortmund där Nuri Sahin gav bortalaget ledningen genom straff i början av andra halvlek. Målet räckte dock inte till utan Schalke lyckades vända och vinna med 2-1.

Bundesliga 2

Olcay Sahan spelade i drygt 55 minuter innan han blev utbytt i Duisburgs hemmamatch mot Rot-Weiss. Mahir Saglik gjorde mål för tredje helgen i rad när Paderborn slog 1860 München. Det var Sagliks 12:e mål för säsongen.

Österrike

Både Veli Kavlak och Yasin Pehlivan spelade från start när Rapid Wien fick oavgjort mot Wiener Neustadt. Båda blev även utbytta under den andra halvleken.

Frankrike

Ligue 2

Fatih Atik spelade från start för Tours som förlorade mot Ajaccio med 1-3 på hemmaplan. Atik blev utbytt i den 77:e minuten.

Holland

Eerste Divisie

Muslu Nalbantoglu spelade hela matchen när serieledarna De Graafschap vann hemma mot Excelsior. Oguzhan Turk var med från start när hans Cambuur slog Emmen med 4-2 på bortaplan. Turk blev senare utbytt under den andra halvleken. Volkan Unlu höll nollan i MVV’s 0-0 match mot Go Ahead Eagles.