Rijkaard stryker Franco?

Om man ska tro Milliyet verkar det som att Rijkaard gör en ”Valdes” igen. Vi kommer ihåg hur han efter 2002 värvade Rüstü till Barcelona, men på grund av utländska spelarkvoten bänkade han och senare skickade han iväg Rüstü, för att spela med en spanjor och således ute på planen spela med en utländskspelare till. Detta verkar nu ske i Galatasaray där det ser ut som att Franco kommer att skickas iväg efter säsongen, vilket då öppnar för Ufuk och Aykut, framförallt Ufuk.

Är detta sant är det otroligt skönt och helt rätt agerat från Rijkaard, då Franco inte inger mig som supporter den trygghet man känt tidigare med Taffarel och i slutet under sin tid i Galatasaray Mondragon. Om nu jag som supporter och mina kamrater på läktaren och i Tv-sofforna känner samma sak, känner säkerligen spelarna på planen och tränarstaben likadant och där av vill jag verkligen tro att det här är sant och att Ufuk får chansen och tar över. Ufuk ÄR Turkiets nästa stormålvakt OM han får chansen, dem gånger vi fått se honom i GS har han spelat bra och med tanke på det vi sett i Manisa och i U21 är Ufuk Turkiets nästa stormålvakt, inget att snacka om. Han är lång, han är muskulös och han är ändå lätt i kroppen och smidig.

Dessutom är han från Izmir och Altay, en stad och klubb, som vi vet fostrat bra fotbollsspelare!