Rycker Fener?

Fenerbahce kan idag rycka i Turkcell Süperlig och skapa sig ett 3 poängs försprång gentemot Galatasaray efter att Galata spelat oavgjort mot Kayserispor borta. Båda lagen har just nu 43 poäng, men Fener har en match mindre spelad.

Dagens spelschema ser ut likt följande:

Ankaragücü – Bursaspor

– En match som båda lagen vill vinna, Ankaragücü har ett dåligt läge i ligan och vill kämpa sig upp från nedre halvan av ligan, för att man ska lyckas har man värvat intressant och det gäller idag mot sin kompisklubb Bursaspor att vinna. Dock vill säkerligen Bursaspor också vinna, då luckan till Fener inte får växa mer samtidigt som man har möjlighet att plocka in 3 poäng på Galatasaray.

Kasimpasa – Antalya

– Båda lagen vill vinna, men vem drar det kortaste strået? Antalya har bra form på hemmaplan, kan man även lyckas på bortaplan?

Sivasspor – Denizlispor

– En ödesmatch för dem två bottenlagen, Denizli är sist och Sivas är nästsist, en match som ingen vill förlora och risken att åka ner en division ökar avsevärt för det laget som förlorar.

Trabzonspor – Manisaspor

– Trabzonspor är på jakt efter ligatitel och man forcerar fram som ett tåg efter att Senol Günes tog över, matchen spelas i Istanbul och Trabzonspor kommer säkerligen att få dit en massa supportrar.

Fenerbahce – Diyarbakir

– Fener har chansen att rycka mot ett av ligans formsvagaste lag.

Fenerbahce har idag chansen att rycka i ligan

Ankaragücü – Bursaspor

Kasimpasa – Antalya

Sivasspor – Denizlispor

Trabzonspor – Manisaspor

Fenerbahce – Diyarbakir