Sivas vann 6 poängsmatchen

Den viktiga sexpoängsmatchen i botten av ligan mellan Denizlispor som inför omgången låg sist och Sivasspor som låg nästsist, blev lika spännande som vi väntade oss och segrande ur bataljen i Sivas blev hemmalaget Sivasspor.

Sivasspor som förra omgången förlorade med stora siffror mot Fenerbahce lyckades att återhämta sig och man gjorde två mål genom Erman Kilic och Musa Aydin. Bortsett från målen lyckades Mehmet Yildiz i Sivas och Burak Akyildiz i Denizli få varsitt röttkort. Vilket innebär att båda lagen avslutade matchen med 10 man på planen.

Sivasspor har nu 20 poäng samtidigt som Denizli har 7

Sivasspor 2 –  0 Denizlispor

Arena: 4 Eylül

Domare: Yunus Yıldırım, Mehmet Şahan Yılmaz, Mustafa İspiroğlu
Sivasspor: Akın, Abdurrahman, Lucian Aubey, Yasin, Hayrettin, Keita, Cihan (90+6 Kamanan), Nabil Taider (79 Murat Sözgelmez ), Agbetu (60 Musa ), Erman, Mehmet Yıldız
Denizlispor: Özden, Erkan, Anderson, Burak, Çağlar, Braga (90 Bajıc), Berberoviç, Güray (58 Okan Koç ), Roberts (İbrahim Ege ), Angelov, Youla
Mål: 46 Erman, 90+6 Musa (Sivasspor)