Sjukstuga i Fener

Fenerbahce har flera spelare borta inför matchen mot Lille på torsdagskvällen. Förutom att Ugur Boral, Ali Bilgin, Mehmet Topuz, Özer Hurmaci, Vederson, Diego Lugano och Cristian Baroni missar matchen pga skador så är Andre Santos avstängd och nye anfallaren Gökhan Ünal har redan spelat Europa League för Trabzonspor. Det blir med andra ord ingen lätt match för ”Sari Kanarya” men med fansens starka stöd kommer man att kämpa tills slutsignalen.

Något positivt, om man nu kan säga det när det handlar om skadade spelare så saknas ett par spelare i Lille med. Förutom de två avstängda mittfältarna Florent Balmont och Yohan Cabaye är lagets bästa målskytt under säsongen, Gervinho skadad. Det rapporteras att han kommer att missa flera veckorsspel likt den brasilianske anfallaren Tulio de Melo, som under Silly Season ryktades vara på väg just till Fenerbahce.

Matchen mellan Fenerbahce och Lille startar klockan 21.05 och domaren som heter Florian Meyer kommer från Tyskland. För de som är intresserade att köpa matchen på nätet kan man göra det via UEFA’s hemsida för endast 5 euro.

Sist kan jag rapportera att både presidenten och fansen tog sig till träningsanläggningen Can Bartu tidigare under kvällen för att visa sitt stöd till laget nu när det behövs som mest! En mycket glädjande gest från Aziz Yildirim men speciellt fansen som passade även på att hylla tränaren Christoph Daum och anfallaren Dani Güiza som fick ta emot mycket skit under senaste matchen. Ett stort eloge till de som tog sig till träningen!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=8AInR7EZ-zo]