Vart var "Helvetet"

Ali Sami Yen var en gång i tiden en kokande kittel och varje match var en folkfest, men faktum är att läktarkulturen har blivit sämre på arenan och ”Helvetesstämpeln” är nu väldigt nära att försvinna. Jag vet inte om det beror på att tidigare generationer var mer wild and crazy eller om klacken blivit äldre, men faktum är att stämningen på Ali Sami Yen inte är den gamla kokande kitteln. Det är inget hoppande och sjungande i 90 minuter längre, i alla fall inte över hela arenan. Sittplatspubliken har mer och mer tagit plats på läktaren och detta har för Galatasaraysdel inneburit att man har en klart sämre skrämselfaktor, förr var lag som Milan och United vettskrämda så fort dem landade i Istanbul.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Jz0ua7F4FvI]

Men faktum är att man idag inte har den faktorn, utan lallare som Juan Antonio Reyes ler fritt dagen efter och säger till media att det var mysigt och trevligt att spela på arenan, vilket helvete?

Aja, man kan klaga och vara bitter hela kvällen, veckan eller säsongen ut, men faktum är att det fanns en ljusglimt, trots att Ali Sami Yen inte blev någon kokande kittel lyckades supportrarna med 1 bra sak, nämligen ett bra Tifo och det ska man ha creed för, det var väldigt snyggt och ett stort steg för GS-Tifo grupp.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SLKVotFcTZ4]