Bursa strax ifatt och snart BJK?

Bursasporaspor låg inför idag 4 poäng bakom Galatasaray, fast då med 2 match mindre. Så här strax innan klockan 19 är läget så pass att Bursaspor nu har 49 poäng och därmed är man endast 1 poäng bakom Galatasaray, men då är det ett faktum att matchen senast mot Diyarbakir som man avbröt efter 17 minuter inte är inräknad. Vilket innebär att man med 1 match mindre ligger 1 poäng bakom och om Förbundet bestämmer sig för att ge en 3-0 seger till Bursaspor skulle det innebära att Bursaspor med 24 matcher skulle leda Turkcell Süper Lig. Detta efter att Bursaspor idag spelade 2-0 mot Kasimpasa i hängmatchen från omgång 18.

Den andra hängmatchen från omgång 18 är mellan Besiktas och Istanbul B.B. på Inönu ska strax dra igång och läget är som så att om Besiktas lyckas vinna mot Istanbul ligger man på samma poäng som Fenerbahce och således 2 poäng bakom Galatasaray som leder serien, tills TFF har beslutat hur det blir med matchen mellan Diyarbakir och Bursa.

Därför blir det spännande att se hur matchen som börjar klockan 19 slutar, en seger innebär att toppen av ligan är som ett riktigt bålgetingbo medan en förlust kan innebära ett tapp av viktiga poäng för BJK.