Cristian missar flera veckors spel

Fenerbahces brasilianske mittfältare Cristian Baroni som fick avbryta den senaste matchen mot Genclerbirligi pga skada förväntas vara borta från spel i ett par veckor, vilket skulle betyda att han då förutom den kommande matchen mot Gaziantepspor också missar det stora derbyt mot Galatasaray på bortaplan. Det finns även en risk att han står över matchen mot Kayserispor med.

Olyckligt att en spelare ska behöva bli skadad när större delen av truppen just har kommit tillbaka från skador. Cristian Baroni var den okände mittfältaren som kom i somras tillsammans med Andre Santos och gjorde också mycket bra ifrån sig under första halvan av säsongen. Men de senaste veckorna har det verkligen inte gått att känna igenom honom med tanke på den form vi fick se tidigare under säsongen. Förhoppningsvis är den här skadan inte värre än att han missar ett par matcher och sedan kommer tillbaka bättre än någonsin, för om Fenerbahce ska lyckas så behöver man verkligen en stabil och stark defensiv mittfältare.