Ikonen lägger av

En av dom största spelarna som Turkiskfotboll någonsin har haft, Okan Buruk, som vunnit Uefa Cupen, Supercupen och kommit på bronsplats i fotbolls VM, som har meriter från proffsspel i Inter och många år i Galatasaray, annonserade i dagarna att han efter denna säsong med Istanbul B.B. kommer att avsluta sin fotbollskarriär. Okan är en av dom spelarna som verkligen har satt sitt namn i Turkiskfotbolls historia och det är tråkigt att han nu lämnar fotbollsscenen. Hoppas att Galatasaray på något sätt anordnar ett passande avslut av hans karriär, trots att han spelar i Istanbul B.B. eller om det är möjligt att Istanbul B.B. ordnar någonting passande dit Galatasaraysupportrar kan hylla honom. Okan är en av få spelare i Turkiets fotbollshistoria som verkligen vunnit något och varit med så länge.

Tack för allt Okan Buruk!

http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2010/03/11/okan-buruk-veda-ediyor-546082.JpegEn a