Inför derbyt: Vilka kommer att spela på det centrala mittfältet?

En fråga som nog de flesta supportrar är oroade över. När Fenerbahce igår fortsatte sina förberedelser inför derbyt var varken Deniz Baris eller Emre Belözoglu med på träningen medan Cristian Baroni hade en lättare individuell träning med den personliga tränaren Dolu Arslan. Dessutom fortsatte Selcuk Sahin att träna inomhus för att återhämta sig från en skada.

Detta betyder att Fenerbahces ordinarie centrala mittfältsspelare dras med problem inför den mycket viktiga matchen på söndagskvällen. Nu lär varken Deniz eller Cristian kunna spela på söndag men skulle det bli så att varken Emre eller Selcuk är tillgängliga till matchen vill jag gärna se Mehmet Topuz i den positionen. Vill Fener få ut det bästa av honom ska han spela centralt på planen och inte som kantspelare. Jag vill minnas att Mehmet gjorde ett par bra matcher i början av säsongen när han fick chansen på det centrala mittfältet och det är där han trivs bäst sedan alla år i Kayseri.