Kasimpasa 2-2 Besiktas: Talang i fokus

Besiktas som firar 107 års jubileum ikväll spelade 2-2 på bortaplan mot Kasimpasa tidigare under kvällen. Efter en mållös första halvlek tog hemmalaget ledningen i den 62:a minuten genom Gökhan Güleç, som nyligen förlängde kontraktet med Kasimpasa. Tolv minuter senare lyckades Besiktas kvittera genom chilenaren Rodrigo Tello och födelselaget skulle även komma att ta ledningen i matchen några minuter senare när brassen Bobo nickade in sitt 10:e mål för säsongen. De flesta trodde nu säkert på en svartvit seger men inhopparen Şahin Aygüneş som bara hade varit på plan i någon minut ville något helt annat när mycket snyggt vände bort sin försvarare och kunde sätta bollen enkelt i mål bakom Rüstü Recber.

Anfallaren Şahin Aygüneş som inte ens är 20 år fyllda är en talangfull spelare som ska bli väldigt intressant att följa de kommande åren. Född och uppvuxen i Tyskland startade han sin karriär i Karlsruher SC ocg flyttade till Istanbul och Kasimpasa först inför den här säsongen då han skrev på ett 5-års kontrakt med klubben. Han har under säsongen gjort 5 mål på 12 matcher (8 från start) och blev även nyligen uttagen i det turkiska U-21 landslaget. Han har även representerat de turkiska U-17 och U-18 landslagen. Det är inte första gången som Şahin gör ett snabbt mål efter ett inhopp under säsongen. I skrällmatchen mot Fenerbahce på bortaplan där Kasimpasa vann med 3-1 var det han som gjorde det sista målet då han hade varit på plan i bara tre minuter.

Se det sista målet i matchen

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=WT2N8xACs0U]