Lämnade BJK, blommade ut

Säsongen 2007-08 värvade klubben, på tränare Ertuğrul Sağlams begäran in en argentinare, men han hann bara med att spela en halv säsongen innan han skickades iväg från klubben. Nu har han dock kommit igång rejält, denna argentinare vars bror skjuter in mål efter mål i självaste Real Madrid är ingen mindre än Higuain. Higuain som just nu spelar i Godoy Cruz har hittat sig själv igen nu när åldern är 26 och har hittills i ligan gjort 5 mål på 8 matcher och nu verkar det som att han kan komma att få lämna sydamerika för att återvända till europa fast denna gång till Spanien.
Det är egentligen helt otroligt hur lite tålamod Demirören har haft dem senaste åren, han byter spelare och tränare i stort sett hela tiden, tänk om han haft tålamod, med Tigiana eller Del Bosque som tränare, den sistnämnde är tränare för världens bästa landslag, spanien, men han duger inte för Besiktas…