Ny tränare i Sivasspor!

Det blir Mesut Bakkal som tar över tränarjobbet i Sivasspor efter Muhsin Ertugrals avgång. Muhsin som själv tog över jobbet för bara ett par månader sedan efter succetränaren Bülent Uyguns avgång väljer nu alltså att lämna uppdraget mycket tidigare än väntat.

Sivasspor som för tillfället ligger under nedflyttningsstrecket har inte alls gått bra på slutet, fyra förluster utan något mål framåt har det blivit vilket fick Muhsin Ertugral att kasta in handduken. Mesut Bakkal har mycket jobb framför sig med de senaste årens överraskningslag i Turkiet.

Muhsin Ertugrals avgång får även kännas som ett slag i ansiktet för ledningen som trodde mycket på honom och även gav honom fria händer under transferfönstret i Januari. Muhsin som har flera års erfarenhet från afrikansk fotboll värvade flera spelaren Afrika under Januari månad men har alltså inte uppnått de mål som han hade när han valde att skriva på för klubben.