Oavgjord för U-17 landslaget

I skymundan av derbyt har det turkiska U-17 landslaget spelat sin andra gruppmatch i kvalet till EM-slutspelet senare det här året. Efter seger i första matchen mot Frankrike med 1-0 spelade man 1-1 mot Wales och ligger därmed fortsatt etta i gruppen. Okan Derici gav Turkiet ledningen i slutet av första halvleken medan Wales kvitterade i början av den andra halvleken. I den andra matchen besegrade Frankrike Norge med 1-0 och avancerade till andra plats i gruppen.

Inför den sista omgången ser tabellen ut så här

  1. Turkiet, 4 p
  2. Frankrike, 3 p
  3. Wales, 2 p
  4. Norge, 1 p

Bara gruppettan går vidare till slutspelet som spelas i Liechtenstein under maj månad. Den sista omgången spelas så här; Turkiet mot Norge och Frankrike mot Wales. Det räcker alltså med en seger för turkarna om man vill nå EM-slutspelet, skulle matchen däremot sluta oavgjord så måste matchen mellan Frankrike och Wales också sluta oavjord. Mot EM!