Proffskollen: Tre mål av Mevlüt Erdinc!

Tyskland

Bundesliga

Mittbacken Serdar Tasci som har valt att spela för det tyska landslaget gjorde ett mål under fredagskvällen men det räckte inte till utan Stuttgart förlorade till slut mot Schalke 04 med 1-2. Ömer Toprak och Freiburg var väldigt nära att skrälla mot Bayern München på bortaplan men förlorade till sist sedan hemmalaget gjort två snabba mål i slutet av matchen. Toprak drog på sig ett gult kort i matchens sista minut. I Dortmund spelade Nuri Sahin som vanligt från start när hans lag besegrade Bochum på bortaplan med hela 1-4. Nuri drog på sig ett gult under den andra halvleken. Halil Altintop gjorde sitt andra mål för Frankfurt som dock förlorade mot Hannover på bortaplan. Halil blev senare även utbytt i matchen. I Nürnberg spelade den blott 19-årige Ilkay Gündogan hela matchen när hans lag besegrade Hertha Berlin.

Bundesliga 2

I Karlsruher segermatch spelade ytterbacken Christian Demirtas hela matchen. Både Abdulkadir Özgen och unge Alper Uludag (född i Belgien) fick speltid när Aachen vann sin match. I Rot Weiss Ahlen spelar 18-årige Cihan Özkara som fick hoppa in i lagets förlustmatch. Kenan Sahin och Huzeyfe Dogan fick båda hoppa in i slutet av matchen när Union Berlin spelade 0-0.

Frankrike

Ligue 1

Mevlüt Erdinc

I Paris hade anfallaren Mevlüt Erdinc storshow när han gjorde tre mål i Paris SG’s vinst över Sochaux. I slutet av matchen fick han kliva av till publikens stående ovationer. Erdinc har nu gjort 12 mål på 23 matcher i den franska ligan.

Ligue 2

I Tours spelade Fatih Atik hela matchen när laget förlorade på hemmaplan med 1-3.

Spanien

Mehmet Aurelio spelade hela matchen när Real Betis besegrade Real Union på bortaplan med 3-1.

Holland

Eredivisie

18-årige Ömer Bayram gjorde sin andra match i NAC Bredas A-lag som föll med 0-2.

Eeerste Divisie

Volkan Unlu fick släppa in tre bollar bakom sig i MVV förlustmatch med 0-3. Anfallaren Murat Onal som en gång i tiden inledde sin karriär i Ajax fick hoppa in i Volendams segermatch. Muslu Nalbantoglu spelade som vanligt hela matchen när serieledarna De Graafschap vann sin match och samtidigt ökade ut sin ledning. I Cambuur spelade Oguzhan Turk hela matchen när de vann med klara 3-0.

England

Tuncay Sanli spelade i 53 minuter innan han blev utbytt i 0-0 matchen mot Aston Villa.

Österrike

Tanju Kayhan är en ung back som tillhör Rapid Wien men som för tillfället är utlånad till SC Wiener Neustadt där han fick spela från start men blev senare utbytt.

Schweiz

Baykal Kulaksizoglu med meriter från det schweiziska U-21 landslaget spelade hela matchen och drog på sig ett gult kort när Aarau föll mot Zürich.