Svenskkollen

Erkan Zengin (Eskisehirspor)

– Har inte spelat på två veckor. Under säsongen har det blivit åtta matcher i både ligan och cupen med ett mål som facit. Dessutom har han dragit på sig tre varningar. Av de fem matcher Erkan har spelat i ligan så har ”Es, Es” bara förlorat en gång.

Labinot Harbuzi (Genclerbirligi)

– Var åter med i startelvan när laget förlorade mot Trabzonspor med 1-3. Drog även på sig varning under den matchen. 17 matcher har det blivit hittils för Harbuzi under hans debutsäsong i Turkiet. Har gjort två mål och dragit på sig tre varningar totalt.

Sinan Ayranci (Genclerbirligi)

– Oklart om han spelar fortfarande för klubben eller inte. Senast ryktades det om att han skulle flytta hem till Sverige igen. Har under säsongen spelat 1 match i A2-ligan och gjort ett mål på straff.

Isa Bagci (Bursaspor)

– Det har bara blivit spel i klubbens A2-lag den här säsongen där Isa har gjort 4 mål på 6 matcher. Den senaste kom tidigare under dagen när han gjorde matchens enda mål i segern över Istanbul B.B. Han drog även på sig en varning i den matchen, vilket är också hans enda så här långt.

Erkan Saglik (Kocaelispor)

– Håller till i Bank Asya där Kocaelispor ligger i botten av tabellen. Tre matcher har det blivit, den senaste dock för ett par veckor sedan. Inget mål men ett gult kort har han dragit på sig.

Och så till sist, ”Sverige bekantingarna”

Gabriel och Jimmy Dixon (Manisaspor)

– Jimmy Dixon har nyligen kommit igång med träningen igen efter avstängning och skada medan Gabriel har varit borta från spel i ett par veckor nu.

Sheriff Suma (Kocaelispor)

– Spelar i samma klubb som Erkan Saglik men har inte det lätt i botten av tabellen. Laget har hela 13 poäng upp till säker mark i tabellen och kommer med stor sannolikhet att ramla ner en division. Suma har gjort ett mål på fyra matcher.

Anatoli Ponomarev (Orduspor)

– Värvades tillsammans med Mattias Bulun men den sistnämnde trivdes ej och åkte tillbaks till Sverige. För Anatolis del har det blivit 7 matcher, 1 mål och tre gula kort under säsongen så här långt.