"This was a shame for our fans"

Orden är tagen ur tränaren Frank Riijkaards mun efter förlustmatchen mot Eskisehirspor tidigare under kvällen. Riijkaard var inte särskilt glad efter matchen vilket man kan förstå och sa också bl.a. att han inte var nöjd med spelet och då vinner man inga matcher. Han passade även på att berömma anfallaren Jo som han tyckte kämpade bra.

***

Eskisehirspor har växt upp som ett mardrömsmotståndare för Galatasaray och kvällens match var den tredje seger på fyra matcher.

Es, Es” som är en av seriens mest starkaste lag på hemmaplan har sedan tidigare under säsongen även besegrat Fenerbahce på hemmaplan med 2-1.

Stor matchhjälte för hemmalaget blev Koray Arslan som gjorde två snygga mål, den första borde dock ha blivit avblåst för hands i ett tidigare läge. Det andra målet var dock enligt regelboken och en riktig projektil i krysset.