Trabzonspor besegrade Galatasaray!

Det var en mycket underhållande match vi fick se tidigare under kvällen där Trabzonspor besegrade Galatasaray med 1-0 sedan mittbacken Emre Güngör mer eller mindre bjöd hemmalaget på det enda målet sedan han försökt sig på att dribbla som sista man i försvaret. Ett försök som inte alls blev lyckad då argentinaren Gustavo Colman snodde åt sig bollen och gav därmed hemmalaget ledningen. Och det målet skulle även visa sig vara matchavgörande då två storspelande målvakter i Onur Kivrak hos Trabzonspor och Leo Franco hos Galatasaray stod i vägen för allt. Skall man vara kritisk var båda lagen väldigt ineffektiva framför mål då det bjöds på rejäla chanser åt båda hållen.

För Trabzonspors del innebär segern att laget nu inte har förlorat på nio matcher medan Galatasaray om nu Bursaspor vinner sin match mot Denizlispor tappar oerhört viktiga poäng i kampen om ligaguldet. Trabzonspor är nog lite väl många poäng efter för att ha något med ligaguldet att göra men det återstår åtta omgångar kvar och laget har både Besiktas och Fenerbahce kvar att möta så med lite flyt kan de nog vara med och kämpa om platserna bakom Bursaspor.

Plats: Hüseyin Avni Aker
Domare: Yunus Yıldırım, Mustafa Emre Eyisoy, Ekrem Kan
Trabzonspor: Onur, Serkan, Giray, Song, Cale, Selçuk, Ceyhun, Colman, Burak (Dk. 66 Engin), Alanzinho (Dk. 84 Teofilo), Umut (Dk. 87 Gabriç)
Galatasaray: Leo Franco, Emre, Barış, Elano (Dk. 57 Baros), Keita, Neill, Mustafa Sarp, Dos Santos, Jo, Sabri, Caner
Mål: Dk. 30 Colman (Trabzonspor)
Gult kort: Dk. 73 Giray (Trabzonspor)

Mål och höjdpunkter från matchen

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=69wVCa-vb04]

Senol Günes efter matchen

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=MQHr1-iOAFk]