Turkisk damfotboll i Sverige

För de som är intresserade av turkisk damfotboll har nu chansen att se U-19 landslaget som är på plats i Sverige för delta i ”elite round” där en plats till slutspelet i Makedonien står på spel. Förutom Turkiet och Sverige som är värdland finns även England och Irland i gruppen. Spelplats för Turkiets matcher är i Örebro med start imorgon, Eskilstuna på måndag och slutligen i Västerås på onsdag nästa vecka.

Turkiet kommer till spel med följande trupp; Eylül ELGALP  (Adana İdmanyurdu S.K.), Zübeyde KAYA, Didem KARAGENÇ, Başak ERSOY (Ankara Gazi Üniversitesi S.K.), Gökçem Elmira CAN (Bursa Sağlıkgücü S.K.), Yonca ŞENTÜRK (Denizli Bozkurt Spor Lisesi S.K.), Ceren NURLU  (Hatay Dumlupınar S.K.), Fatma SERDAR (İstanbul Ataşehir Belediyesi S.K.), Ebru AYDIN (İzmir Konak Belediyesi S.K.), Gülbin HIZ (Kocaeli Gölcük S.K.), Gizem GÖNÜLTAŞ(Ordu Soya S.K.), Ezgi ÇAĞLAR (Kırklareli Lüleburgaz Düvenciler Lisesi S.K.), Aybüke ARSLAN (Trabzon Trabzon S.K.), Melisa Dilber ERTÜRK (Kanada Ottawa Fury), Fatma KARA (Almanya TuS Happen), Pınar Gül YILDIRIM (Almanya TuS Happen), Arzu KARABULUT (Almanya Fortuna Köln), Feride BAKIR (Almanya SC 07 Bad Neuenahr).

Förbundskaptenen heter Hamdi Aslan.