Turkiskfotboll slår nya rekord!

I dessa hektiska derbydagar har vi lyckats med att slå ett rekord, nämligen 1000 unika besök på sidan. En stormilstolpe som glädjer oss som arbetar med sidan, dessutom vill vi tacka för alla mail vi fått in och all creed vi fått från er alla läsare. Sidan som vi startade vid års skiftet växer så det knakar och det glädjer oss som driver sidan.

Vi vill ta tillfället i akt och påminna alla om att verkligen njuta av matchen idag, låt inte svordomarna flyga framför eran TV:n utan sjung för fulla halsar och stötta ert lag. Vi på redaktionen hoppas att fotbollen vinner idag och att vi slipper tråkiga scener på arenan. Stötta ert lag i medgång i motgång och hylla vinnaren ikväll, för ikväll allihopa, spelas ett av världens hetaste derbyn, derbyt mellan GALATASARY OCH FENERBAHCE!!!