Två 0-0 matcher

Dagens två övriga matcher i högsta ligan om man räknar bort Besiktas – Ankaraspor slutade båda 0-0. Ankaragücü spelade 0-0 hemma mot Gaziantepspor och Manisaspor spelade 0-0 i bottenmötet mot Denizlispor.

***

I och med Ankaragücüs oavgjorda match har laget nu spelat sju matcher utan förlust, men sex av dessa har just slutat oavgjort så någon avancemang i tabellen har det inte blivit. Klubben från huvudstaden är också det lag som har spelat flest oavgjorda matcher i ligan, hela elva gånger av 24 matcher har man delat på poängen med sina motståndare.

***

Daniel Güiza och åter igen denne Güiza. Målchanser kommer han till men tyvärr ur Fenerbahce ögon sett missar han i stort sett allting. Och det gjorde han även tidigare under kvällen, vilket fick en äldre supporter att reagera. Se videon här!