U-17 landslaget på väg mot slutspel!

Det turkiska U-17 landslaget med Abdullah Ercan som tränare vann kanske sin svåraste match i gruppspelet på väg till slutspelet i Liechtenstein om drygt två månader. Turkiet som har hamnat i samma grupp som Frankrike, Wales och Norge slog tidigare under dagen värdlandet för grupp 5 som är Frankrike med 1-0 efter mål av Okan Derici i den 34:e minuten. Den andra matchen i gruppen mellan Norge och Wales slutade mållös.

Turkiet ställde upp med följande spelare; Muhammed Alperen Uysal, Erhan Kartal, Onur Yavuz, Oğuzhan Azgar, Metin Aydın, Sarvan Taştan, Taşkın Çalış, Okan Derici, Artun Akçakın (Dk 78 Bilal Gülden), Çağrı Tekin (Dk. 65 Okay Yokuşlu), İlker Sayan (Dk. 53 Rıdvan Armut).

Turkiet möter Norge i nästa match, vinst där och laget är med en fot i slutspelet där de sju gruppettorna tillsammans med värdlandet kommer att spela.


Läs mer

Landslagsnytt