U-18 landslaget möter Ukraina i två matcher

Det turkiska U-18 landslaget kommer att möta Ukraina i två träningslandskamper den 16:e och 18:e mars. Spelplats för båda matcherna kommer att bli Kamil Ocak stadion i Gaziantep.

Förbundskaptenen Kemal Özdeş har tagit ut följande trupp; Gökay IRAVUL, Recep Berk ELİTEZ, Okan ALKAN (Fenerbahçe), Orhan GÜLLE, Sezer ÖZMEN  (Beşiktaş A.Ş.), Berkin Kamil ARSLAN (Galatasaray A.Ş.), Okan SALMAZ, Cem ÖZDEMİR (Adanaspor A.Ş.), Oğulcan GÖKÇE, Caner AKGÜN (Altay), Burak HALİL (Kocaelispor), Ali DERE (Konyaspor), Onur KARAKABAK (Mersin İdman Yurdu), Ömer KAHVECİ (Adana Demirspor), Hasan Ahmet SARI (Trabzon Karadenizspor A.Ş.), Ömer Ali ŞAHİNER (Konya Şekerspor), Nurettin KAYAOĞLUUfuk ÖZBEK (FC Schalke 04), Ensar Enes BAYKAN (A. Bielefeld),  Gökay IŞITAN (Hamburger SV), Engin BEKDEMİR (Porto), Deniz MEHMET (West Ham United).

Den större delen av spelarna var också med i U-17 landslaget som gick till kvartsfinal i förra årets VM-slutspel i Nigeria där det blev förlust mot Colombia efter förlängning. Spelare som stack ut i den turneringen och är med här är bl.a. Engin Bekdemir, proffs i Porto, målvakten Deniz Mehmet, proffs i West Ham och den duktiga defensiva mittfältaren Orhan Gülle från Besiktas.