Veckans tips

Förra veckans tips på att Eskisehirspor skulle slå Kayserispor på bortaplan där oddsen var i snitt tre gånger pengarna gick vägen medan Ankaragücü inte hade så mycket till att säga i matchen mot Galatasaray.

Till den här veckan har jag återigen valt ut Kayserispor som det förlorande laget. Dessutom tror jag mycket på Genclerbirligi i borta matchen mot Sivasspor.

Ankaragücü – Kayserispor

Ingen av lagen har någon vidare form även om hemmalaget inte hade förlorat på åtta matcher innan mötet mot Galatasaray förra veckan. Men av de här åtta matcherna hade laget spelat oavgjort sex gånger. Kayserispor har kanske den sämsta formen för dagen i den turkiska ligan då laget inte har vunnit på fem matcher och samtidigt tappat mycket mark i tabellen. När serien vände i slutet av Januari låg laget i toppen av tabellen men ligger just nu på en sjunde plats.

Ankaragücü har flera intressanta spelare och det är väl bara frågan om när laget ska börja vinna på löpande band. Därför tycker jag att det är värd att spela på en hemmavinst då oddsen hos flera spelbolag är klart över 2 gånger pengarna.

Mitt tips: 1

Sivasspor – Genclerbirligi

Sivasspor har tre raka förluster och har dessutom inte heller gjort mål i dessa matcher. Genclerbirligi som ligger i mitten av tabellen har inte fått någon vidare bra utdelning i sina matcher trots ett bra spel och här tror jag att de vinner och då är det helt klart värt att spela tvåan som ligger över 3 gånger pengarna hos många bolag.

Mitt tips: 2