Veckans tips

Veckans video drog igång tidigare under veckan och nu drar jag igång även Veckans tips där jag tänkte skriva ner mina tankar om vad jag tror är mest spelvärd just denna spelomgång.

Kayserispor – Eskisehirspor

Hemmalaget har inte vunnit på fyra matcher (två oavgjorda och två förluster) medan bortalaget har en strålande form med fem matcher utan förlust (tre segrar och två oavgjorda). Kayserispor har tappat mycket ända sedan man beslutade för att stänga av mittbacken- och lagkaptenen Ali Turan då denne inte velat skriva på ett nytt kontrakt. Bli därför inte förvånade om laget forsätter att visa upp en dålig form mot Eskisehirspors som är stärkta efter förra omgångens seger över Galatasaray. Men Kayserispor har en spelare i Makulula som har gjort 17 mål den här säsongen och det hänger nog mycket på honom om laget ska ha med sig poäng.

Mitt tips: 2

Galatasaray – Ankaragücü

– Kanske inte lika spelvärd som den förra matchen men här vill jag höja ett varningens finger för Ankaragücü som inte har förlorat mot åtta matcher. Att laget har spelat de flesta matcherna oavgjort visar bara att laget är svårslaget och med flera tunga nyförvärv (Geremi, Vittek, Sapara m.fl.) under januari månad kan man mycket väl bli en obehaglig överraskning för Galatasaray som saknar sin storstjärna Arda Turan men glädjande är att laget får tillbaka Milan Baros från ett långt skadeuppehåll. En svårspelad match är att vänta.

Mitt tips: X