Ali Turan tränar med Galatasaray

Galatsarays nyförvärv till nästa säsong mittbacken Ali Turan har börjat träna med sin nya klubb. Ali som närmst kommer från Kayserispor där han även var lagkapten blev förpassad till bänken sedan han inte velat skriva på ett nytt kontrakt var även väldigt när att flytta till Galatasaray redan under Januari men då satte Kayserispors ledning stopp för affären. Då hade Kayseri klubben även fått betalt men nu går han istället helt gratis till Galatasaray men blir spelklar först till nästa säsong.

***
Med Ali Turan i laget så kommer någon av mittbackarna Servet Cetin eller Emre Güngör med stor sannolikhet lämna klubben efter säsongen. Dessutom ryktas det om att Galatasaray är även på jakt efter ytterligare mittbacks nyförvärv, den här gången från utlandet. Hur det annars blir med den inlånade trion i Caner Erkin, Jo och Giovani dos Santos återstår fortfarande att se men det troliga är att klubben inte väljer att utnyttja köpoptionen på någon av spelarna. Den som ligger närmast till hands är dock ”Gio”.